Over ons

De onderneming KEFTEC Luchttechniek is geen standaard bedrijf op het gebied van luchttechniek. Waar de meest bedrijven stoppen, gaan wij verder met het oplossen van vragen en problemen.

Wij adviseren, produceren, leveren en monteren totaaloplossingen voor een gezond werkklimaat. In samenwerking met meerdere deskundige luchttechnische bedrijven kunnen wij u de beste oplossingen aanbieden.

KEFTEC Luchttechniek zal u begeleiden vanaf de eerste raadpleging tot aan de (op)levering van de installatie of producten.
Onze werkwijze is volgens onderstaande punten:

  • Technisch advies
  • Engineering
  • Uitvoering
  • Inbedrijfstelling
  • After sales
  • Onderhoud
  • Service
Technisch advies

Als u telefonisch of via de website contact met ons heeft gezocht zal u een vakkundige begeleiding krijgen van onze adviseurs. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken wij graag een afspraak om uw probleem ter plaatse te bekijken voor het beste advies.

Engineering

Na de afspraak zal er bij ons een plan worden opgesteld om uw probleem op te lossen. Voor uw probleem zijn altijd meerdere oplossingen. Al deze oplossingen worden door ons bekeken en de beste gaan wij ontwerpen in overleg met de klant.

Uitvoering

Na de engineering zal de oplossing door VCA gecertificeerde monteurs geïnstalleerd worden. Deze monteurs hebben jarenlange ervaringen en hebben allen meerdere cursussen gevolgd.

Inbedrijfstelling

Als de uitvoering gereed is zal de installatie inbedrijf worden gesteld door vakkundig personeel. Bij de inbedrijfstelling wordt de klant ook geïnformeerd over de installatie.

After sales

After sales omvat het gehele proces na een geïnstalleerde installatie waarbij gekeken wordt of de klant tevreden is, of deze op- of aanmerkingen heeft. Deze actie wordt steeds belangrijker voor klanten, daarom besteden wij hier veel aandacht aan.

Onderhoud

Een goed onderhouden installatie werkt beter, langer en verbruikt minder energie. Zo blijft uw installatie betrouwbaar en bespaart u energie. Afhankelijk van de klant en installatie is een onderhoudscontract wel of niet wenselijk.

Service

Voor storingen kunt u altijd 24/7 bij ons terecht. Deze 24 uurs service is hedendaags nodig, doordat bedrijven niet meer standaard 8 uur werkzaamheden uitvoeren. Heeft u een storing in uw installatie dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met ons op het nummer van de 24 uurs service +31 (0)84 86 86 824.